Tietoa Koivukodista

Koivukoti tuottaa asiakkailleen laadukkaita asumis- ja tukipalveluja. Palvelut käsittävät ateria-, kylvetys-, turva-, siivous-, vaatehuolto-, kotisairaanhoito- ja kuntoutuspalveluja. Koivukodissa järjestetään virkistystoimintaa, joka on tarkoitettu pääsääntöisesti talon omille asukkaille, mutta toisinaan myös lähiympäristön ikäihmisille.

Koivukodissa on keskimäärin 76 asukasta. Tornion kaupunki on hyväksynyt Tornion Vanhainkotiyhdistys ry:n palvelusetelituottajaksi, joten osalla asukkailla on käytössä Tornion kaupungin myöntämiä palvelusetelejä. Palveluseteleistä on käytössä ympärivuorokautisen palveluasumisen palveluseteli ja säännöllisen kotihoidon palveluseteli. Meillä on myös yhdistyksen omalla paikalla asukkaita, he ovat erittäin omatoimisia ja selviävät pienellä avulla.

Koivukodin henkilökunta osallistuu aktiivisesti vanhustyön alaan liittyviin koulutuksiin. Paikallista koulutustarjontaa on pyritty hyödyntämään mahdollisimman paljon myös tekemällä yhteistyötä muiden palveluntuottajien sekä Tornion kaupungin kanssa.

Viriketoimintaa järjestetään oman viikko-ohjelman mukaan. Mahdollisuuksien mukaan osallistutaan myös talon ulkopuolella järjestettäviin tapahtumiin. Kuvassa kerhotila "Mummola".

Tornion Vanhainkotiyhdistys ry nippelitietoa

Jäsenet

Tornion Vanhainkotiyhdistyksellä on jäsenmaksun suorittaneita jäseniä 125.
Liity jäseneksi ja osallistu meidän toimintaan. Soittamalla tai sähköpostilla lisätiedot.

Johtokunta
Keinänen Erkki, puheenjohtaja
 (Varapuheenjohtaja Roininen Hannu)

Kärenlampi Toini
 (Varajäsen Isoherranen Fia)
Lappalainen Mauri
 (Varajäsen Herajärvi Kaarina)
Maronen Alli
 (Varajäsen Tervahauta Tarja)
Mokko Sirpa
 (Varajäsen Keskitalo Tuula)
Mörsäri Anne-Maarit
 (Varajäsen Hyvärinen Annikki)
Poikela Saara
 (Varajäsen Kari Maire)
Roininen Hannu
 (Varajäsen Väätäjä Irja)
Vähä Taina
 (Varajäsen Tuoma Sirpa)


Sihteeri Puumalainen Irene