Tietoa Koivukodista

Koivukoti tuottaa asiakkailleen laadukkaita asumis- ja tukipalveluja. Palvelut käsittävät ateria-, kylvetys-, turva-, siivous-, vaatehuolto-, sairaanhoito- ja kuntoutuspalveluja. 

Koivukodissa hieman alle 80 asiakasta. Koivukodilla on hankitasopinmus Lapin hyvinvointialueen kanssa ympärivuorokautisesta palveluasumisesta. Tämän lisäksi vuoden 2023 loppuun asti on yhteisöllistä palveluasumista (ent. tavallinen palveluasuminen). Asiakkaiden on myös mahdollista saa Laphan kotihoidon palveluseteli, kun avuntarve lisääntyy. Meillä on myös yhdistyksen omalla paikalla omatoimisia ja pienellä avulla selviäviä asiakkaita.


Koivukodin henkilökunta osallistuu aktiivisesti vanhustyön alaan liittyviin koulutuksiin. Paikallista koulutustarjontaa on pyritty hyödyntämään mahdollisimman paljon myös tekemällä yhteistyötä muiden palveluntuottajien sekä Tornion kaupungin kanssa. Meillä on käytössä Skhole Oy:n oppimisympäristö.

Viriketoimintaa ja kuntoutusta järjestetään oman viikko-ohjelman mukaan. Mahdollisuuksien mukaan osallistutaan myös talon ulkopuolella järjestettäviin tapahtumiin. Kuvassa kerhotila "Mummola".

Tornion Vanhainkotiyhdistys ry 

Jäsenet

Tornion Vanhainkotiyhdistyksellä on jäsenmaksun suorittaneita jäseniä 68.
Liity jäseneksi ja osallistu meidän toimintaan. Soittamalla tai sähköpostilla lisätiedot.

Johtokunta
Ponkala Markku, puheenjohtaja
 (Varapuheenjohtaja Roininen Hannu)

-
Lappalainen Mauri
Maronen Alli
Mokko Sirpa
Mörsäri Anne-Maarit
Poikela Saara
Roininen Hannu
Vähä Taina

Sihteeri Puumalainen Irene